Zažite novú éru Ligy majstrov: TOP šlágre + európske dobrodružstvá Slovana a Sparty

3 minúty čítania

Od minulého týždňa je známy žreb ligovej fázy Ligy majstrov, v ktorej každý z 36 klubov odohrá 8 zápasov (proti 2 súperom z každého výkonnostného koša). V Champions League začína nová éra, ktorej súčasťou sú aj Slovan Bratislava a Sparta Praha. Cez víkend UEFA potvrdila rozpis zápasov – kedy sa môžeme tešiť na najväčšie šlágre? 

Sledujte nás aj na našich sociálnych sieťach Facebook Instagram Tik-Tok

Slovan čaká cesta po Európe 

Slovenský zástupca je v hlavnej fáze Champions League po dlhých 14 rokoch. Naposledy v 2010 hráči MŠK Žilina čelili Chelsea, Marseille a Spartaku Moskva. Teraz je na ťahu Slovan. Slovenský majster sa už v septembri môže tešiť na veľkú lahôdku. Tím Vladimíra Weissa staršieho cestuje do škótskeho Glasgowa, kde vyzve Celtic. A vy môžete byť pri tom s nami. Atmosféra Ligy majstrov na Britských ostrovoch je niečo, čo sa slovami opisuje naozaj ťažko.

V závere októbra čaká Kucku, Strelca, Maka a spol. ďalšia veľká výzva. Slovan sa predstaví neďaleko Barcelony, na horúcej pôde v Girone, ktorá v uplynulom ročníku španielskej La Ligy skončila v TOP 4. Viac informácií o tomto meraní síl sa dozviete na tomto odkaze.

Dalo by sa diskutovať o tom, či bol žreb k Belasým prívetivý alebo krutý. Súperov majú „Weissovci“ náročných, ale budú to veľké futbalové skušky a nezabudnuteľné zážitky pre (nielen) priaznivcov majstra slovenskej ligy. Slovan sa totiž predstaví proti Atléticu Madrid na nádhernom štadióne Metropolitano, kde bude čeliť hviezdam ako Antoine Griezmann alebo Julian Alvarez. A čo tak vycestovať do nemeckého Mníchova na meranie síl medzi európskym gigantom Bayernom a naším zástupcom? Všetky potrebné informácie vám radi zodpovedieme tu.

Šlágre na každom kroku

Nový formát Champions League znamená viac zápasov v hlavnej fáze a taktiež väčšie množstvo šlágrov pre každý jeden veľkoklub. Fanúšikovia nebudú musieť čakať na súboje gigantov do štvrťfinále či semifinále. Ak by ste ci chceli vychutnať zápolenie AC Miláno s Liverpoolom, viac sa dozviete tu.

San Siro je samo o sebe ikonickým štadiónom, čo v tomto prípade umocní atmosféra LM. Na jednom z TOP stánkov vo svete futbalu proti sebe nastúpia aj taliansky majster Inter Miláno a anglický vicemajster Arsenal. Bude to ozdoba záveru tohto roka?

Obhajca trofeje Real Madrid bude mať v ligovej fáze niekoľko zaujímavých súperov. Už teraz je isté, že v zápase proti Borussii Dortmund sa očakáva veľa gólov. Nemáte chuť si obzrieť zrekonštruovaný Santiago Bernabéu? My vám s tým vieme pomôcť. Vzhľadom na to, ako je nová Liga majstrov postavená, stačí si naozaj len vybrať. Je totiž veľmi pravdepodobné, že vami preferovaný klub bude hrať vo vami preferovanej destinácii zápas, ktorý budete chcieť vidieť.