Zapojte sa do našej tipovačky počas ME 2024 a vyhrajte reprezentačný dres!

2 minúty čítania

ME 2024 začína už v piatok 14. júna 2024 a na futbalovom sviatku v Nemecku nebudú chýbať ani slovenskí futbalisti. Čítajte ďalej a zapojte sa s našou cestovnou kanceláriou do tipovačky, v ktorej môžete získať oficiálny reprezentačný dres.

Sledujte nás aj na našich sociálnych sieťach Facebook Instagram Tik-Tok

Vyhrajte s FutbalTour reprezentačný dres

Zapojte sa do našej tipovačky počas ME 2024 a vyhrajte reprezentačný dres! Do tipovačky FT_Group sa môžete zapojiť na tomto odkaze

Futbalový sviatok sú prichádza a my vám prinášame ďalšiu možnosť ako si ME 2024 užiť do sýtosti. Oficiálna stránka turnaja ponúka zaujímavú tipovačku, v ktorej môžete zahviezdiť aj vy! Futbaltour vytvoril pre svojich fanúšikov verejnú ligu, ktorá spojí všetkých našich fanúšikov naprieč Slovenskom, Českom, Maďarskom a Rakúskom.

Lukáš Haraslín (zdroj: Getty Images)

Ako to funguje:

  1. Kliknutím na pozývací link sa pripojíte k našej lige (nutné prihlásenie na oficíálnu stránku turnaja).
  2. Vyplníte pri jednotlivých zápasoch kolónku presného výsledku zápasu.
  3. Označíte mužstvo, ktoré v zápase skóruje ako prvé.
  4. Označíte prvého strelca zápasu. Každý hrací deň môžete využiť jednu booster kartu.

Kompletné pravidlá tipovačky nájdete na oficiálnej stránke tipovačky na tomto odkaze.

Zo spoločnej tabuľky po konci šampionátu odmeníme TOP 5 zapojených ľudí reprezentačnými dresmi. Odmena čaká aj pre každého účastníka, ktorý sa umiestni na každom 50. mieste v tabuľke (50.miesto, 100.miesto, 150.miesto, atď).

Svoje predzápasové tipy môžete kedykoľvek zmeniť, kým sa príslušný zápas nezačne. Keď sa zápas začne, vaše tipy budú uzamknuté. Tipovačku je možné vypĺňať priebežne a svoje tipy tak prispôsobovať priebehu šampionátu.

Tipovačka trvá do 14.7.2024