VAR SUPER NEDEĽA: Podujatie pre milovníkov Premier League, aké tu ešte nebolo

3 minúty čítania

Julo a Muťo z podcastu Futbalový VAR posúvajú hranice fandenia anglickým klubom v česko-slovenskom prostredí a sledovanie Premier League na nový level. Chalani z VAR-u a televízia CANAL+Sport sú pripravení všetko ešte viac vyšperkovať. Blíži sa VAR SUPER NEDEĽA. O čo ide? 

Sledujte nás aj na našich sociálnych sieťach Facebook Instagram Tik-Tok

Super nedeľa

„Boli sme v reštauráciách. Boli sme v kinách. Ale to, čo sme pripravili teraz, ešte Česko a ani Slovensko nezažilo! Celodenný event po vzore anglických pre-match eventov. Vlastné bary, vlastný food court, párty s DJom, stretnutie s futbalovými hosťami a hlavne: sledovanie dvoch zápasov Premier League na najväčšej LED stene v Bratislave a so sound systémom L-Acoustics,“ píšu Julo a Muťo o akcii, ktorá je na programe 27. októbra 2024 od 12:00 v bratislavskom Edison Parku.

Hlavným cieľom bude baviť sa futbalom, najlepšou ligou na svete Premier League, debatovať o aktuálnom dianí, spoznávať podobne zapálených ľudí a vidieť na vlastné oči zaujímavých hostí, ktorí majú s anglickou ligou spojenie. Ak by ste chceli zažiť tento event na vlastnej koži, vstupenky si môžete zabezpečiť na tomto odkaze. Aj keď ešte ostáva pár týždňov, neoplatí sa váhať, pretože lístky sa veľmi rýchlo míňajú.

Harmonogram eventu

Tentokrát to nebude „iba“ o sledovaní zápasov Premier League. Brány Edison Parku sa otvoria na pravé poludnie, bude nasledovať spoločné sledovanie futbalových dokumentov z dielne CANAL+ Sport. O 13:30 začne futbalová diskusia so zaujímavými hosťami, potom prebehne warm-up párty s DJom. Zápas medzi West Hamom United a Manchestrom United má výkop o 15:00, zlatým bodom večera bude šláger kola medzi Arsenalom a Liverpoolom FC o 17:30.

To ale nebude všetko. Po skončení zápasov, približne o 19:30, začne veľký futbalový kvíz o mobilné telefóny Motorola a ďalšie skvelé ceny. Všetko zakončia diskusia s futbalovými hosťami a párty s DJom.

Futbal nie je len o športe

Julo, Muťo, ich podcast Futbalový VAR, ale aj CANAL+ Sport, ktorý je vysielateľom Premier League na území Česka a Slovenska, dbajú na to, aby futbalové zápasy neboli iba o samotnom športe. Ich moderný prístup, ktorý so sebou prináša rôzne podujatia, stretnutia, diskusie, relácie, analýzy a pútavé nové formáty. Tie majú za cieľ najlepšiu futbalovú súťaž sveta ešte detailnejším spôsobom priblížiť priaznivcom v krajinách, kde žijeme. VAR SUPER NEDEĽA sľubuje zážitok, o ktorom sa bude hovoriť ešte dlho. S kým sa tam vidíme?

zdroj: Facebook/Cologne Slovakia