VAR podcast – čo čaká Jula a Muťa?

2 minúty čítania

VAR komunita je už dobre známa všetkám priaznivcom futbalu. Julo a Muťo týždeň čo týždeň chystajú pestrý program pre svojich fanúšikov. My sme si pre vás pripravili prehľad toho, čo ste možno nestihli, ale najmä toho, čo vás v najbližších dňoch čaká. Staňte sa aj vy súčasťou VAR komunity a naplno pochopte, o čom je futbal.

Sledujte nás aj na našich sociálnych sieťach Facebook Instagram – Tik-Tok

UŽ ČOSKORO…

  • VAR v kine – spoločne s @canalplussportczsk ťa čaká štvorhodinová show, rozhovory so známymi tvárami z TV, štúdio Canal+ Sport, kvíz o ceny, veľa futbalovej hudby ale hlavne: súboj o anglický titul na veľkom plátne a s dokonalým zvukom (10. marec, Cinemax, Trenčín)
  • Business Industry Football Challenge – ďalší ročník tejto tradičnej športovo-spoločenskej firemnej akcie. Na 7.ročníku nás čaká opäť veľa kvalitnej zábavy, športu, hudby, jedla a nálady. (6. apríl, Dom športu, Bratislava)
  • Footgolfový turnaj – termín doplníme
  • Sledujte instagram VAR
  • EURO 2024 spolu s VARom – bližšie info doplníme

Manchester+Liverpool+Burnley (3. – 5. február)

Julo na nákupoch vo fanshope United videl ako sa (ne)robí biznis a naopak vo fanshope City (ne)videl ako to tam žije. Osamotený Muťo v away sektore, steaky a koniec koncov ich vzájomná spolupatričnosť pri zbieraní 0,00 (nula celých nula nula) bodov z tohto tripu.

VAR Futsal Cup (6. január 2024)

Chalani vytvorili turnaj, ktorý stal za to! Okrem FutbalTour sa na ňom zúčastnilo mnoho známych mien. Všetci mal jedno spoločné – zábava. Síce nevyhral ani FutbalTour ani VAR & Friends, ale cieľ tento turnaj naplnil do bodky. Priateľská atmosféra, smiech, podpichovačky a obľúbený šport – futbal.

VAR trip na severe Anglicka

WBA – Leicester, Birmingham city – Rotherham, Manchester City – Tottenham (2. – 4.12.2023)

VAR v kine

V sobotu 25. novembra 2023 v Cinemax v Bory Mall Bratislava sa uskutočnila netradičná „sledovačka“ fanúšikov Manchesteru City a Liverpoolu FC. Reportáž z akcie vďaka šport.sk nájdete na Instagrame VAR.

Úsmev ako dar v Neapole

Dátum: 12. november
Neapol – Empoli

„Chalani si v Neapole fotili doslova všetko. Každá ulička hrala v modrých farbách a všade bol Maradona. Futbal bol tak fantastický zážitok nie len pre deti a trénerov, ktorí tam boli s nimi, ale aj pre mňa ako ženu“
Mária Soboličová, Úsmev ako dar

„Chalani boli úplne super, veľmi vďační, milí. Boli to chlapci, ktorí prvýkrát videli metro, more a takýto futbalový štadión. K tomu stretnutie a pizza so Stanom Lobotkom, takže účel to splnilo dokonale.
Julo Turček, VAR

VAR TRIP „Nemecko“:

Dátum: 20. – 22. október
Dortmund – Brémy, Feyenoord – Vitesse, Kolín – Mönchengladbach

Takto to vyzeralo na VAR tripe: IG FutbalTour I Futbalový víkend ako sa patrí

VAR footgolf

Dátum: 24. september
Chalani si pre vás pripravili VAR footgolfový turnaj, ktorý bol skutočne pre všetkých, aj pre úplných amatérov (sorry, Julo), ktorí to ešte nikdy nehrali. Skúsení hráči vysvetlili pravidlá a finty a po turnaji si spoločne ešte aj pozreli futbal. Jednoducho dokonalý deň. 🤩

Aj takto vyzeral Julov pokus:

Julo nielenže zle kopol, ale majsterke sveta ešte aj ukradol podstavec na loptu

Samotné vyhodnotenie najlepšej trojice VAR footgolf turnaja nájdete TU (od 12:45 min)

VAR PODCASTy:

Milan Škriniar: Tušim som, že si s Messim nezahrám.
Ján Kováčik, prezident SFZ: „Som veľký fanúšik Arsenalu!“
Martin Škrtel: „Na Evertone to bolo strašné, ale tieto zápasy som miloval.“
A ty si čo robil, keď si mal 17? (hosť: Michal Mertinyák)

👉 Všetky VAR podcasty nájdete TU