Toto sme tu ešte nemali: Veľký pochod slovenských fanúšikov s podcastom VAR

3 minúty čítania
Autor: Juraj Kvas

Už v stredu 26.6. nás o 18:00 v nemeckom Frankfurte čaká rozhodujúci súboj o postup do osemfinále ME proti Rumunsku. Mesto zaplavia tisícky spievajúcich slovenských fanúšikov odetých do modrej farby. Pri tejto príležitosti organizuje komunita okolo Podcastu VAR veľké stretnutie slovenských priaznivcov vo fanzóne,  ktoré bude spojené s pochodom na štadión.

Sledujte nás aj na našich sociálnych sieťach Facebook Instagram – Tik-Tok

Chcete sa pridať?

O dvanástej hodine na obed budú Julo s Muťom nastúpení vo frankfurtskej fanzóne pri stánku LIDL. Na mieste nebudeme chýbať ani my. Vyskúšame nové pesničky a chorály, aby to nebolo len o klasickom Macejkovi. Približne o 15:30 sa individuálne presunieme k Bráne 1 pred štadiónom. Odtiaľ budeme spoločne aj s bubeníkom pochodovať priamo k štadiónu.

Pozrite si video od chalanov z VAR-u s kompletnými inštrukciami k zajtrajšiemu pochodu.

Priateľské prostredie

Na stretnutí a pochode sú vítaní všetci fanúšikovia Slovenska, bez ohľadu na vek, pohlavie či rasu. Spoločne ukážeme celej Európe, že vieme fandiť slušne a že dokážeme pre našich chlapcov vytvoriť svetovú atmosféru. Nezabudnite si priniesť modré tričká, dresy, veľa slovenských vlajok a kľudne aj vtipné bannery. Garantujeme vám, že na tento pochod budete ešte dlho spomínať.

Na slovenský futbalový festival pozýva aj Stanko Lobotka.