Real Madrid je podľa CR7 najlepším klubom histórie. Presvedčte sa o tom na vlastné oči

3 minúty čítania
Autor: Pavel Pubal

„Pre mňa je to najlepší klub v histórii futbalu,“ povedal legendárny Cristiano Ronaldo na adresu Realu Madrid. Či už ste fanúšikom Bieleho Baletu, konkurenčnej Barcelony alebo možno niekoho úplne iného, jedno je isté. Kráľovský klub je továrňou na trofeje a jeho bilancia v uplynulých rokoch v Lige majstrov je pozoruhodná. Niet divu, že Real je taký populárny po celom svete.

Sledujte nás aj na našich sociálnych sieťach Facebook Instagram Tik-Tok

Zažiť silu magickej noci na Santiago Bernabéu je zážitkom nielen pre fanúšikov Bieleho Baletu na tribúnach, ale aj pre samotných hráčov. „Bernabéu a podobné štadióny majú inú auru. Energia je tam iná. Keď tam idú veľké tímy, dajú jeden gól a počas tých 85 alebo 90 minút je tlak obrovský. Pre mňa je to najlepší klub v histórii futbalu. Milujem toto miesto, bolo pre mňa potešením hrať za Real,“ povedal okrem iného v aktuálnom interview Cristiano Ronaldo.

Mbappé môže vyhrať Zlatú loptu. Bude si počínať skvele

Biely Balet má tento rok po príchode hviezdneho Francúza Kyliana Mbappého vyladenejší útok. Čo naňho hovorí Cristiano? „Úprimne povedané, myslím si, že sa mu bude dariť skvele. Štruktúra klubu je dobrá a pevná. Majú tiež skvelého trénera a prezidenta, ktorí sú tam už roky.“ Za pomalším štartom do aktuálnej ligovej sezóny nehľadá senzáciu.

„Kylian má rád výzvy a ukázal, čoho je schopný. Myslím si, že v nasledujúcich rokoch môže získať Zlatú loptu. On, pravdepodobne Haaland, Bellingham, Lamine Yamal… Myslím si, že táto nová generácia má veľký potenciál,“ otvorene priznal rodák z ostrova Madeira, ktorý aktuálne pôsobí v saudskoarabskom Al-Nassr.

Zažite Real Madrid na vlastnej koži

Cestovná kancelária FutbalTour vás vie dostať na každý zápas Realu Madrid, nielen na domáce stretnutia tohto európskeho giganta. Na Santiago Bernabéu sme ako doma, poznáme každý kút štadióna a radi vám so všetkým pomôžeme. Štadión je po obrovskej rekonštrukcii a modernizácii sám o sebe lákadlom pre priaznivcov z celého sveta.

Ponuka zájazdov do Bieleho Baletu na túto jeseň je naozaj bohatá, či už ide o španielsku La Ligu alebo prestížnu Ligu majstrov, ktorá sa od ročníka 2024/2025 bude hrať v novom ligovom formáte. Kompletnú ponuku zájazdov na Real Madrid si môžete prehliadnuť na tomto odkaze.

K dispozícii sú jednotlivé zápasy, ale aj dvojzápasy. Vybaviť vám vieme ubytovanie na viacero dní a celý trip prispôsobiť na mieru. Vieme poradiť s akoukoľvek požiadavkou, stačí sa opýtať. A ak by ste sa nevedeli rozhodnúť, tento októbrový dvojzápas, v ktorom zažijete Real Madrid, FC Barcelona, Borussiu Dortmund a Bayern Mníchov môže byť naozaj zaujímavou alternatívou.