Otcovia, pozor! Chcete vytiahnuť syna na európsky futbal? Toto je ideálna príležitosť

3 minúty čítania

Ste v pozícii otca, ktorý by chcel zobrať svojho syna na futbalový zájazd do zahraničia, ale kvôli dátumom či časom zápasov váhate nad ideálnou voľbou? Potom ste na správnom mieste. Už čoskoro sú totiž na programe dva duely, ktoré sú pre tvorenie zážitkov na celý život s vaším synátorom priam ideálne. 

Sledujte nás aj na našich sociálnych sieťach Facebook Instagram Tik-Tok

Bájne San Siro a šláger Serie A

Milánske San Siro je štadión, ktorého návštevu vám odporučí každý človek, ktorý na ňom bol. Mýtická stavba, kde je ohromná atmosféra. A vy ho môžete aj so svojím synom (pokojne aj dcérou) teraz zažiť na vlastnej koži, pretože už 23. novembra na ňom AC Miláno v šlágri talianskej Serie A privíta Juventus Turín.

Je to priam ideálna možnosť, pretože zápas má úvodný výkop naplánovaný na 18:00 a zájazd je koncipovaný tak, že vaše dieťa nevynechá školu. Okrem toho, Miláno je destinácia, ktorá je od Slovenska vzdialená leteckou linkou len 90 minút.

„Rossoneri“ ako účastník Ligy majstrov majú vo svojom kádri zvučné mená ako Morata, Pulišič, Maignan či Rafael Leao. Juventus sa môže pochváliť esami Locatelli, Douglas Luiz či mladá turecká kométa Kenan Yildiz. K tomu pridajme, že Miláno je naozaj nádherné mesto, v ktorom sa dá dobre najesť, vidieť história a plnýmu dúškami nasať atmosféra talianskeho spôsobu života.

Letecký zájazd na zápas AC Miláno vs Juventus Turín

Záruka zážitkov na celý život

Santiago Bernabeu bol vždy štadión, na ktorý sa nezabúda. Po nedávnej rekonštrukcii je však tento stánok pravdepodobne najkrajším na celom svete. Môžete sa o tom presvedčiť na vlastné oči a ideálne, keď vezmete aj svoje ratolesti. Real Madrid hostí v sobotu 9. novembra Osasunu Pamplonu. Začiatok zápasu je o 14:00, čo je pre deti každého veku viac než priaznivé.

Aktuálny šampión Ligy majstrov si chce napraviť chuť po prehre 0:4 v El Clásicu proti FC Barcelona. Vinicius Junior, Kylian Mbappé, Rodrygo Goes či Jude Bellingham. Je potrebné písať ďalšie mená?. Zverenci Carla Ancelottiho si budú udobrovať fanúšikov, čo sľubuje poriadnu gólovú nádieľku. Aj v tomto prípade je výhodou, že väčšia časť zájazdu je počas víkendu, čo je pre školopovinných plusom. Madrid navyše nie je len o futbale, v jeho uliciach naplno zistíte, prečo ide o jednu z najnavštevovanejších európskych destinácií.

Letecký zájazd na zápas Real Madrid – Osasuna