Poistenie vstupeniek: Novinka od FutbalTour pre zážitky bez obáv

Existujú prípady, kedy sa na cestovanie za športom nedočkavo tešíte, ale osud vaše plány skomplikuje. V rámci neustáleho vylepšovania našich služieb vám prinášame revolučné poistenie vstupeniek. V prípade splnenia rozsahu poistného krytia vám poisťovňa zabezpečí vrátenie peňazí, ak sa podujatia nemôžete zúčastniť.

Sledujte nás aj na našich sociálnych sieťach Facebook Instagram Tik-Tok

Prečo využiť poistenie vstupeniek?

  1. Celý proces prebieha bez starostí a stresu. Pri cestovaní je najlepšie nenechať nič na náhodu a radšej mať istotu. A s poistením vstupeniek sa nemusíte obávať, že by ste vyhodili peniaze „do vetra“. Ak vám totiž do cesty príde choroba či zrušený let, tak svoje financie dostanete naspäť.
  2. Vstupenky si poistíte bez námahy a ušetríte čas. Celý proces je veľmi jednoduchý. Pri nákupe vstupenky stačí vyjadriť súhlas s poistením a o zvyšok sa postaráme my.
  3. Poistenie sprevádza maximálna ochrana a informovanosť. Poistenie vstupeniek vám umožňuje vrátenie do 100% sumy vstupenky. Nemusíte sa báť žiadnych skrytých poplatkov. A taktiež ani nijakých skrytých podmienok, ktoré by ste museli splniť.
  4. Poistenie vstupeniek od FutbalTour je unikátna a ojedinelá ponuka. Poistenie vstupeniek na futbal, hokej, F1 a ďalšie svetové športové podujatia ponúkame na Slovensku ako jediní. Naším cieľom je klientom dopriať čo najväčší komfort pri cestovaní. A istota v podobe poistenia vstupeniek je jeho súčasťou.

Ako toto poistenie s FutbalTour funguje?

Pri nákupe zájazdu vám ponúkneme možnosť poistiť si vstupenku a za to zaplatíte poisťovni len 5% z jej ceny navyše. V prípade, že sa podujatia nebudete môcť zúčastniť, nastáva poistná udalosť, na základe ktorej Vám poisťovňa v prípade splnenia poistných podmienok peniaze vyplatí.

Presný, kompletný a detailný rozsah poistného krytia Starr nájdete v dokumentoch, ktoré sú priložené nižšie: 

  • Všeobecné poistné podmienky nájdete TU.
  • Potvrdenie o poistení nájdete TU.
  • Oznámenie poistnej udalosti – Storno lístka – nájdete TU.
  • Poistenie storna lístku nájdete TU.

*v prípade ceny zájazdu vyššej ako 1500€/os sa cena poistenia vypočíta individuálne. So všetkým vám radi poradíme a osobne predisktutujeme všetky vaše otázky.