ME 2024 ako hitparáda nádherných gólov: Prvé kolo skupín ich prinieslo neúrekom

4 minúty čítania

Od piatku prebiehajú v Nemecku očakávané majstrovstvá Európy vo futbale. Fanúšikovia sa (minimálne zatiaľ) majú skutočne možnosť sa baviť ich obľúbenou hrou v celej svojej kráse. Nemecké ME totiž produkujú veľké množstvo nádherných presných zásahov. Nižšie si niektoré z nich priblížime. 

Sledujte nás aj na našich sociálnych sieťach Facebook Instagram Tik-Tok

Hitparáda krásnych gólov

Častokrát sme na veľkých turnajoch zvyknutí na taktikou zviazané súboje o každý centimeter ihriska, v ktorých veľa gólov nepadá. Takéto duely sa objavujú aj na ME v Nemecku, ale po úvodných dňoch prevládajú krásne futbalové predstavenia plné pamätných momentov. Azda si ani nepamätáme, kedy na vrcholnom podujatí padalo také množstvo utešených presných zásahov. Ktoré z nich by vám rozhodne nemali ujsť?

Jamal Musiala (Nemecko vs Škótsko)

Nemci v úvodnom meraní síl na ME 2024 nedali pri výhre 5:1 Škótom nijakú šancu. Jedným z režisérov ich triumfu bol mladík Jamal Musiala. Takto sa zapísal do streleckej listiny. Brankár nemal na jeho pokus nijaký nárok.

  • Na tomto odkaze si môžeš prečítať aké zážitky si naši klienti spolu s nami odniesli zo zápasu Slovenska proti Belgicku vo Frankfurte. 

Nicolae Stanciu (Rumunsko vs Ukrajina)

Rumuni svojím kvalitným výkonom dokonalo zaskočili favorizovanú Ukrajinu a proti našim východným susedom zvíťazili rozdielom triedy 3:0. Všetko začal kapitán Nicolae Stanciu týmto úžasným gólom.

Mert Muldur (Turecko vs Gruzínsko)

Turecko odohralo proti Gruzínsku kvalitný zápas, ktorý napokon vyhralo 3:1. Všetko začal v prvom polčase Mert Muldur.

Arda Guler (Turecko vs Gruzínsko)

V druhej časti hry ho doplnila mladá hviezdička z Realu Madrid Arda Guler. Takýchto gólov nikdy nie je dosť!

Presných zásahov, ktoré stoja za zmienku, bolo samozrejme viac, slovenských fanúšikov najviac potešil Ivan Schranz proti Belgicku. Koniec koncov, každý futbalový priaznivec obľubuje niečo iné. Na záver sa patrí len zaželať, nech takéto gólové hody pokračujú.

  • Počas zájazdu na zápas Slovensko – Ukrajina môžete zažiť megašláger ME 2024 v neďalekom Gelsenkirchene medzi Španielskom a Talianskom. Všetky podrobnosti sa dozviete na tomto odkaze