Futbalový VAR medzi najlepšími: Jula s Muťom môžete podporiť aj vy

4 minúty čítania

Július Turček a Matej Mutiš, futbalovej komunite známi ako dvojička Julo a Muťo, pobláznili česko-slovenských priaznivcov (nielen) Premier League svojím podcastom Futbalový VAR. Aj v roku 2024 súťažia v ankete Podcast roka o priazeň verejnosti.

Sledujte nás aj na našich sociálnych sieťach Facebook Instagram Tik-Tok

Podcast roka 2024

Futbalový VAR aj v roku 2024 figuruje v nomináciách medzi najlepšími podcastmi roka. Je nominovaný v kategórii IMPULZ, kde medzi sebou súperia športové podcasty. Kompletné znenie nominácií nájdete na tomto odkaze. Chalani taktiež usilujú o prvenstvo v kategórii MILÁČIK, ktorá je určená pre absolútneho víťaza diváckeho hlasovania.

Avšak, kto Jula s Muťom pravidelne počúva, vie, že je to ďaleko viac. Ešte len teraz skončil klubový ročník 2023/2024, počas ktorého bolo uskutočnených niekoľko VAR tripov, pozeračiek či iných komunitných eventov. Chalani ale nezáhaľajú a počas EURO 2024 v Nemecku majú pripravené ďalšie veľkolepé plány.

Ak ich chcete podporiť svojím hlasom a podcastovej ankete, môžete tak urobiť na tomto odkaze. Hlasovanie prebieha do 16. júna 2024 (vrátane), pričom každý hlasujúci je zapojený do súťaže o špičkové ceny ako diamantový prívesok či lístok na letný festival (podrobnosti tu).

Neymarova sestra je už históriou

Pamätníci a skalní fanúšikovia podcastu Futbalový VAR si ešte veľmi dobre pamätajú, že keď Julo s Muťom začínali, vydali von epizódu s názvom „Neymarova sestra“. Dnes je to už história, chalani posunuli VAR do nevídaných výšin. Momentálne je na mieste konštatovať, že združujú komunitu futbalových priaznivcov na Slovensku a v Českej republike ako málokto.

Julo fandí Chelsea, Muťo miluje West Ham, obaja ale nedajú dopustiť na futbal samotný. Ich profily na sociálnych sieťach patria v našich končinách medzi najsilnejšie, neberú si servítku pred ústa a neobchádzajú ani sociálno-kultúrne témy. Aj preto je ich fanúšikovská základňa tak verná a neustále rastúca.